Livoliukų piešinių konkurso taisyklės

ŽAIDIMO „LIVOLIUKŲ PIEŠINIŲ KONKURSAS“ LAIMĖTOJŲ NUSTATYMO TVARKA 2022 lapkričio 21 d. Vilnius

  1. Ši tvarka parengta atsižvelgiant į tai, kad:
    1. 1.1.  UAB „Orkla Care”, juridinio asmens kodas 301240827, registracijos adresas Trinapolio g. 9E, 08337 Vilnius, Lietuva (toliau – „Organizatorius“) organizuoja žaidimą „Livoliukų ir Moli piešinių konkursas“ (toliau – „Žaidimas“);
    2. 1.2.  žaidimo prizų laimėtojai bus nustatomi didžiausiu “like” skaičiumi, Facebook puslapyje: www.facebook.com/Geranitetas;
    3. 1.3.  organizatorius siekia nustatyti skaidrias ir objektyvias Žaidimo prizų laimėtojų nustatymo sąlygas.
  2. Žaidimo prizų laimėtojai renkami papildomame polapyje tinklapyje www.geranitetas.lt, dalyvių piešiniai keliami į Facebook albumą su skatinimu įsitraukti balsuojantiems.
    Atsitiktine tvarka surūšiuojami Žaidimo dalyviai, kurie per Žaidimo taisyklėse nurodytą laikotarpį įkėlė savo piešinį į www.geranitetas.lt atskirą polapį.
    250 pirmųjų dalyvių gauna Livoliukų knygą.
    I vieta: Imuniteto apsaugos visai šeimai didysis metinis rinkinys. (Livol ir Moller`s 12 maisto papildų rinkinių, į kuriuos įeina po 6 skirtingus maisto papildus visai šeimai) + animatorių apsilankymas vaiko šventėje visoje Lietuvoje, išskyrus Neringą.
    II vieta: Imuniteto apsaugos visai šeimai didysis metinis rinkinys. (Livol ir Moller`s 12 maisto papildų rinkinių, į kuriuos įeina po 6 skirtingus maisto papildus visai šeimai). III vieta: Livol ir Moller`s maisto papildų rinkinys visai šeimai.
    4-10 vietos: 30 eur vertės nuolaidos kodas apsipirkti careshop.lt el parduotuvėje. Laimėjimai (prizai) skiriami daugiausiai balsų surinkusiems piešiniams. Žaidimo taisyklėse ir šiose taisyklėse nustatytas laimėtojų bei prizų skaičius.
  3. Laimėtojai renkami iš visų tinkamai įkeltų piešinių ir skelbiami ne vėliau kaip gruodžio 19 dieną 16:00 val., interneto svetainėje www.geranitetas.lt, Facebook socialinio tinklo įraše ir kreipiantis asmeniškai į laimėtoją el. paštu. Įkeltuose piešiniuose viešai nebus skelbiami vardai ir pavardės. Su laimėtojais bus susisiekta asmeniškai iš pateikto formos kontaktinių duomenų.
  4. Prizų laimėtojai šių taisyklių 2 punkte nurodytu būdu nustatomi iš visų žaidimo metu įkeltų piešinių. 4.1. dalyvis prisiima visą atsakomybę už teisingos informacijos pateikimą, jos tikslumą ir klaidas įvedant informaciją.
  5. Žaidimo prizų laimėtojų nustatymą šiose taisyklėse nurodytu metu organizuoja Organizatoriaus produktų vadovė stebint ne mažiau kaip 1 (vienam) Organizatoriaus darbuotojui.
  6. Internetiniame puslapyje laimėtojų sąrašai nufotografuojami ar kitaip užfiksuojami Protokole rašytine forma ir pasirašomi Organizatoriaus produktų vadovės ir vieno bet kurio Organizatoriaus darbuotojo, stebėjusio Žaidimo prizų nustatymo eigą. Protokole užfiksuoti atitinkamų Žaidimo prizų laimėtojų sąrašai saugomi Organizatoriaus 3 (tris) mėnesius po Žaidimo pabaigos.
  7. Prizų laimėtojai interneto svetainėje skelbiami ne vėliau kaip per 4 (keturias) darbo dienas po atitinkamų laimėtojų nustatymo aukščiau nustatyta tvarka dienos.
  8. Prizai įteikiami siunčiant su DPD kurjeriu, vienu siuntimu, per 10 kalendorinių dienų nuo laimėtojų paskelbimo, bet ne vėliau nei iki gruodžio 30d. Nuolaidų kodai bus siunčiami el. paštu, suderinus su laimėtoju asmeniškai.
  9. Paaiškėjus, kad atitinkamas Žaidimo prizo laimėtojas (-ai) išrinktas (-i) nesilaikant šių taisyklių, atitinkamam prizui laimėti gali būti skelbiamas pakartotinis laimėtojo (-ų) nustatymas šiose taisyklėse nustatyta tvarka.
  10. Visus šiose taisyklės neaptartus klausimus reglamentuoja galiojantys teisės aktai. Visais šiose taisyklėse neaptartais klausimais Organizatorius gali priimti vienašališką sprendimą vadovaudamasis galiojančiais įstatymais ir Žaidimo taisyklėmis.
  11. I ir II vietos prizų vertė yra didesnė nei 200eur su PVM, todėl Organizatorius prisiima deklaruoti ir apmokėti savo sąskaita gyventojų pajamų mokestį. Šių prizų laimėtojai privalo pateikti Organizatoriui laimėtojo vardą pavardę, asmens kodą bei adresą. UAB „Orkla Care“